понеделник, 24 ноември 2014 г.

Историята за Героя на героите част 3

Историята за Героя на героите част 3

Това е картоф
Това е третата част на историята за Георги Георгиев Георгиев от Самоков. Това ще е различен разказ, ще е история за надареността (сещайте се,  каква надареност се визира) на нашия герой. Ще се спрем на неговото раждане, неговия кратък престой в детската градина и училище, както и още няколко кратки разкази от свидетели.
Започваме с история от неговата майка, която сигурно помните от първата част, това е леля Леля. Тя ни сподели, че Георги Георгиев Георгиев от Самоков е бил надарен от малък. Когато се е раждал, тя е решила, че детето ѝ е имало втора пъпна връв. Но след като се опитали да я отрежат и ножицата се счупила във втората, те разбрали, че това е неговият „член“.
Следващата история идва от учителката на Георги Георгиев Георгиев от Самоков от детската градина – госпожа Чочоминка. Госпожа Чочоминка ни разказа, че Георги Георгиев Георгиев от Самоков, като малък в градината, се е катерил по дърветата с помощта на своя член, използвайки го като поддържащо въже.
Докато е бил в училище Георги Георгиев Георгиев от Самоков е използвал своята надареност, за да прави щастливи своите съученички. Не в този смисъл, в който си мислите, той го е връзвал за клона на едно дърво, покатервал се е на съседния клон, на средата на члена си, заковавал една дъска и люлеел съученичките си.
Веднъж Георги Георгиев Георгиев от Самоков е бил на състезание по надареност в Африка. Там той би бил така добър към останалите участници (23-ма на брой, събрани победителите от 23-те страни, които сформират Съюза на надарените нации), да съберат дължината на своите членове, за да могат да се съревновават с Неговия. Победител с малка преднина, от метър и половина, е бил Георги Георгиев Георгиев от Самоков.
Надареността на Георги Георгиев Георгиев от Самоков е била толкова фрапантна, че на члена си той е има колянна става, горе долу на средата. Той често се е вмъквал на състезания за трикраки, макар и да ги е печелил подскачайки на не точно крака му. Също така, понякога си е позволявал да казва на някое момиче, че ще го „цапне с коляна става“, а то видиш ли си мисли, че ще я ритне…
За финал ще завърша с история, която всяка жена знае. Когато Георги Георгиев Георгиев от Самоков задоволява една жена, то той задоволява всички жени по света в същия този момент.
Поуката е, че никой не е надарен, колкото е надарен Георги Георгиев Георгиев от Самоков.

Край на част 3, очаквайте част 4!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар